Sluiten

Sarah Holla

Sinds 2010 ben ik als psycholoog werkzaam in Lienden. Samen met Tom ben ik vanaf 2020 met veel plezier praktijkhouder.
Ik werk kortdurend met mensen door goed te kijken naar de gezonde stukken in iemands leven. De behandelingen die ik geef zijn meestal binnen de Generalistische Basis GGZ.

Werkwijze

Als GZ-psycholoog in Lienden voel ik me als een vis in het water. Ik heb een open houding, waardoor mensen het vaak makkelijk vinden om moeilijke dingen met me te bespreken. Ik ben eerlijk en zeg waar het op staat. Ik probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij jouw belevingswereld en blijf daarbij mezelf. Ik hou niet zo van zweverig gedoe. Hoewel sommige mensen denken dat dit bij mijn vak hoort, bewijs ik graag het tegendeel.

Ik heb in Maastricht Geestelijke Gezondheidskunde gestudeerd. Na mijn opleiding tot gezondheidszorg psycholoog heb ik voor verschillende organisaties gewerkt. Ik heb ervaring opgedaan binnen grotere instellingen waar ik cliƫnten behandelde met complexe problematiek (onder andere op afdelingen voor angst- en dwangproblematiek, bipolaire stoornissen en autisme). De laatste jaren werk ik vooral binnen de generalistische basis GGZ. Ik maak vaak gebruik van cognitieve gedragstherapie en heb me verder gespecialiseerd in EMDR (ook met betrekking tot complex trauma) en in schematherapie.

Werkdagen

Mijn werkdagen zijn maandagochtend, dinsdag, woensdag en donderdagochtend

Contactformulier

Een ogenblik..

Bedankt voor je bericht. Wij zullen spoedig reageren.